top of page
REXELLENT_pattern_rgb.jpg

OM OSS 

Rexellents affärsidé är att förvalta fastigheter med fokus på digitala lösningar för fastighetsägare och fastighetens boenden och hyresgäster.

 

Rexellent gör ditt ägande enkelt genom att ta det totala ansvaret för din fastighet eller sätter vi formen tillsammans med dig som fastighetsägare. Vårt tjänsteutbud kan liknas med andra erbjudanden på marknaden, men det som gör Rexellent unikt är att vi avser vara en lokal aktör som alltid står på fastighetsägares sida. 

 

Vårt fokus ligger på att göra de fastigheter som vi förvaltar mer lönsamma och med en överblick på helheten är det lättare för fastighetsägare att planera och agera. Tjänsterna omfattar bolags- och bostadsrättsinformation med ekonomisk förvaltning, teknisk förvaltning, driftsoptimering och fastighetsutveckling med fokus på digitala lösningar.

 

Att få en fastighet att blir lönsam och hyresgästerna att må bra är som att lägga ett pussel. Det behövs kunskap, tid och engagemang, ett kontaktnät med bra samarbetspartners och effektiva arbetsmetoder. Som ägare av en fastighet kan det vara svårt att få alla bitar på plats. Det är här vi på Rexellent kommer in i bilden, som en totalförvaltare eller som en del i det arbete du själv gör. Du kanske behöver förstärkning under en period eller expertishjälp inom ett visst område. Vi är öppna för olika typer av samarbeten kring fastighetsengagemang. 

 

Läs gärna mer under våra tjänster eller kontakta oss gärna för ett förutsättningslöst möte!

REXELLENT_HBG_3.jpg
bottom of page