top of page
REXELLENT_pattern_rgb.jpg

VILL NI ERBJUDA ERT FÖRETAGS TJÄNSTER TILL VÅRA HYRESGÄSTER? 

Rexellent Property Management förvaltar fastigheter för privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med fokus på digitala lösningar. 

 

Vi har tagit fram en app som samtliga boende i en fastighet förvaltad av Rexellent får ta del av, där den boende på ett enkelt sätt kan hantera sitt boende digitalt men också att allt kring hemmet är samlat i en och samma kanal. 

 

I appen får den boende ta emot viktig information från oss, gör sin serviceanmälan och får en överblick av dina hyresavier samt har möjlighet att enkelt betala dessa. Dessutom finner hyresgästen dokumentation om ditt boende i appen, kan kommunicera med dina grannar, boka gemensamma utrymmen som tvättstugan och har möjlighet att ta del av ett anpassat tjänsteerbjudanden - och det är där ni kommer in i bilden! 

 

Vi vill göra boendeupplevelsen så bra som möjligt för de boende och erbjuder därmed in dig som leverantör eller samarbetspartners att erbjuda era tjänster till våra hyresgäster i vår marknadsplats i appen. 

Vid förfrågan eller beställning i appen övertar ni som leverantör till hyresgästen över relationen. Rexellent kommer inte att hantera betalningsflöden mellan leverantör och hyresgäst. 

Vid frågor kontaktar Max Zetterman, max.zetterman@rexellentpm.se 

Fyll i formuläret nedan för uppläggning i vår boendeupplevelse. 

LÄGG UPP MITT FÖRETAG SOM LEVERANTÖR TILL VÅRA HYRESGÄSTER

Vår företag vill exponeras i följande orter:
Ladda upp fil
Ladda upp fil
Ladda upp fil

Tack! Vi går igenom informationen!

bottom of page